Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

People We Meet on Vacation Filmi Merakla Bekleniyor

Açlık Oyunları’nın yıldızı Tom

Açlık Oyunları’nın yıldızı Tom Blyth yeni bir aşk filmi için My Lady Jane’den Emily Bader ile bir araya geliyor.People We Meet on Vacation, Emily Henry’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanacak. Netflix uyarlamasında Blyth, Alex rolünde, Bader’ın canlandırdığı Poppy karakterinin karşısında yer alacak.

Filmin Özeti Şu Şekilde:

“Özgür ruhlu Poppy (Bader) ve rutini seven Alex (Blyth) on yıldır farklı şehirlerde yaşayan ama her yaz tatilini birlikte geçiren beklenmedik iki iyi arkadaştır. Herkes için aşikâr olan şeyi sorgulamaya başladıklarında arkadaşlıklarının dikkatli dengesi teste tabi tutulur. Gerçekten mükemmel bir romantik eş olabilirler mi?”

Henry başrol oyuncularına onay mührünü verdiği için romanın hayranları rahat bir nefes alabilir. Oyuncu seçimi konusunda gergin olduğunu itiraf etmesine rağmen, yazar Bader ve Blyth’ın hikayesini hayata geçirebileceklerinden emin.

Henry, “Bu karakterleri kimin oynayacağı konusunda endişeli bir enkaz gibiydim. Okurlarımın ve daha sonra kitabı bilmeyen pek çok insanın Poppy ve Alex’e tamamen aşık olacağından daha fazla emin olamazdım. Aralarındaki kimyanın 12 saat içinde dört kez okunmasını izledim ve her seferinde daha çok sevdim. İlk seferinde yüksek sesle gülüyordum ve sonunda çok duygulandım.” dedi.

Film Sony Pictures ortaklığıyla hazırlanıyor ve Brett Haley tarafından yönetilecek. Resmi bir vizyon tarihi henüz onaylanmadı.

My Lady Jane şimdi Prime Video’da izlenebilir. Açlık Oyunları: The Ballad of Songbirds & Snakes  Prime Video’da şimdi izlenebilir.