Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pirinç Tarım Kredi Markete Geliyor! Görenler Kilo Kilo Alacak

Tarım Kredi Market’in ağustos

Tarım Kredi Market’in ağustos ayının ortalarına doğru yayınladığı liste ile birlikte müşterilerle buluşacak olan ürünler ve fiyatları belli oldu. Söz konusu katalogda pirinç de yer alıyor. Tarım Kredi Market tarafından yapılan açıklama ile birlikte 10-23 Ağustos tarihleri arasında aldıkça aldıran fırsatları çerçevesinde Anadolu osmancık pirinç 1000 gramın müşterilerle buluşacağı belli olurken, kampanyanın ayrıntıları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Tarım Kredi Market de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile osmancık pirinç fırsatının detayları ile ilgili bilgi verdi. 

Pirinç İndirimi Tarım Kredi Market

Tarım Kredi Market önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayına da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 10 Ağustos tarihinde başlayan ve 23 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde Anadolu osmancık pirinç 1000 gram 49,90 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. 23 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak aldıkça aldıran fırsatının başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Pirincin de aralarında yer aldığı kampanyanın detaylarına ilişkin yapılan paylaşımda:

‘’Kooperatif Market’te 10 – 23 Ağustos tarihleri arasında Aldıkça Aldıran ürünler var! Size en yakın Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ ifadelerine yer verildi.

Tarım Kredi Market Kampanyaları 2024 Ağustos 

Tarım Kredi Market’in 10 Ağustos tarihinde başlatacağı ve 23 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiği aldıkça aldıran fırsatı çerçevesinde pirinç 49,90 TL’den satışa sunulurken, farklı kategorilerdeki kampanyalar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Tarım Kredi Market geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunduğu için söz konusu kampanyalara erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler de Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. Ağustos ayının son günlerine kadar farklı kampanyalar hayata geçirildikçe Tarım Kredi Market düzenli olarak bilgi verecek.