Pril, Fairy, Peros Bulaşık Deterjanları İndirime Girdi!

Ağustos ayının ortalarına kadar devam edecek olan sıvı bulaşık deterjanılarındaki yüzde 25 indirim fırsatını Migros duyurdu. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da Migros belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 9 Ağustos tarihinde başlayan ve 14 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde sıvı bulaşık deterjanlarının indirimli olarak […]

Ağustos ayının ortalarına kadar devam edecek olan sıvı bulaşık deterjanılarındaki yüzde 25 indirim fırsatını Migros duyurdu. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da Migros belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 9 Ağustos tarihinde başlayan ve 14 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde sıvı bulaşık deterjanlarının indirimli olarak müşterilerle buluşacağının açıklanmasının ardından fırsatın detayları merak konusu oldu. Migros da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım bile sıvı bulaşık deterjanı ürünlerindeki fırsat ile ilgili bilgi verdi. 

Migros Bulaşık Deterjanı 2024 Ağustos İndirimi

19 Ağustos tarihinde başlayan ve 14 Ağustos tarihine kadar devam edeceği belirtilen fırsat kapsamında sıvı bulaşık deterjanı ürünleri yüzde 25 indirimli olarak müşterilerle buluşacak. Katalog ve Migros markalı ürünler hariç olurken, söz konusu bulaşık deterjanı fırsatının başlamasının ardından detaylar merak konusu oldu. Migros da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulundu. Fırsatın detaylarına ilişkin Migros’un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Birçok kategoride özel indirimler Migros mağazaları ve Migros uygulamasında’’ denildi.

Migros Güncel Kampanyalar 2024 Ağustos

Migros 14 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, Migros müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri merak ediyorlar. Migros önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olan kampanyalar ile ilgili bilgi veriyor. Bu durumda, söz konusu fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Migros’un sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Exit mobile version