Prime Video House of Spoils Filmini İzleyiciyle Buluşturdu

Ürkütücü ruha yeni girmeye başladıysanız, Prime Video'ya tadını çıkarabileceğiniz yeni bir korku filmi geldi. House of Spoils yayında.

House of Spoils, Ariana DeBose’u uzak bir arazide ilk restoranını açan hırslı bir şef olarak canlandırıyor. Başarılı olmak için mutfak kaosu, şüpheli bir yatırımcı ve kendi kendine güvensizlik gibi olağan şeylerle mücadele etmek zorundadır.

Ancak Şef aynı zamanda, her fırsatta onu sabote etmekle tehdit eden, mülkün önceki sahibinin güçlü ruhuyla da yüzleşmek zorundadır.

House of Spoils’u izlemek istiyorsanız, film bugün (3 Ekim) eklendikten sonra tüm aboneler için Prime Video’da şu anda izlenebilir.

Halihazırda Prime üyesi değilseniz, Amazon Prime’ın 30 günlük ücretsiz deneme sürümünden yararlanarak House of Spoils’u ücretsiz izlemenin bir yolu var.

Ücretsiz deneme, yeni abonelere ve son 12 ay içinde üye olmamış herkese açıktır. Prime Video ve ücretsiz posta dahil olmak üzere tüm Amazon Prime avantajlarına erişmenizi sağlar ve genellikle aylık 8,99 £ tutarındadır.

Bridget Savage Cole ve Danielle Krudy tarafından yazılıp yönetilen House of Spoils’un başrollerinde Barbie Ferreira, Arian Moayed, Marton Csokas ve Amara Karan yer alıyor.

Film dünya prömiyerini geçtiğimiz ay Fantastic Fest’te yaptı ve olumlu eleştiriler aldı.

Mashable, “Görünüşe göre yemek pişirmek de bir tür büyücülük – ve House of Spoils bize her ikisinden de heyecan verici beş çeşit yemek sunmaya hazır” diye yazarken, Daily Dead de korku filmini “eksiksiz bir yemek” olarak nitelendirdi.

House of Spoils şimdi Prime Video’da izlenebilir.

Exit mobile version