Prime Video Killer Heat Filminin Yayın Tarihini Doğruladı

Ünlü oyuncu Richard Madden'ın yeni filminin yayın tarihi Prime Video tarafından doğrulandı.

Killer Heat filmi, Jo Nesbø’nun 2021’de yayımlanan kısa öyküsü The Jealousy Man’e dayanıyor. Amazon Studios uyarlamasında Madden iki ikiz kardeşi canlandırarak ikili bir rol üstlenecek.

Film bir Yunan adasında geçiyor ve şiddetli bir aşk üçgenine yakalanan ikizleri (Madden tarafından canlandırılan) takip ediyor. Olay, Kıskanç Adam (Joseph Gordon-Levitt) olarak bilinen bir dedektifin davayı araştırmak üzere çağrılmasıyla daha da karmaşık bir hal alıyor.

Killer Heat Filmi Hakkında

Killer Heat, 26 Eylül’de Amazon’un yayın servisi Prime Video’da gösterime girecek.

Yönetmen Philippe Lacôte tarafından yönetilen filmde Shailene Woodley de rol alacak. Bu arada, House of Gucci’nin yazarı Roberto Bentivegna ve Bridge of Spies’ın Matt Charman’ı senaryoyu geliştirmekle görevlendirildi.

Madden son olarak casus-gerilim dizisi Citadel’de Priyanka Chopra Jonas ile birlikte rol aldı.

İkili, ajansları Citadel’in çöküşünün ardından hafızaları silinen seçkin ajanlar Nadia Sinh (Chopra Jonas) ve Mason Kane’i (Madden) canlandırıyor.

Yeni hayatlarında saklandıktan sonra, küresel bir görev için casusluk dünyasına geri getirilirler. İkili bir yandan gizli ilişkilerini yürütürken bir yandan da yeni bir dünya düzeninin kurulmasını engellemeye çalışırlar.

Madden ve Chopra Jonas’ın rollerini yeniden canlandıracağı dizinin ikinci sezonu 2023’te onaylandı. Stanley Tucci ve Lesley Manville de 2. sezon için geri dönecek.

Başka bir yerde, İtalyan spin-off’u Citadel: Diana kısa bir süre önce ilk bakış fragmanını ve onaylanmış bir yayın tarihini açıkladı.

Killer Heat 26 Eylül’de Prime Video’da yayınlanacak. Citadel ise Prime Video üzerinden izlenebilecek. Citadel: Diana 10 Ekim’de Prime Video’da prömiyerini yapacak.

Exit mobile version