Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Prime Video’da Gerilim Filmi The Commuter Yayınlandı

Merakla beklenen Florence Pugh’un gerilim filmi The Commuter Prime Video’da izlenebilir hale geldi.

Merakla beklenen Florence Pugh'un

Yıldız oyuncu Florence Pugh’un 2018 yapımı Liam Neeson filmindeki rolü, Pugh’un Gwen rolünü oynadığı daha küçük ve kariyerinin başlarında olduğu için büyük ölçüde unutulmuştu.

Prime Video kullanıcıları artık filmi yayın hizmeti üzerinden ücretsiz olarak izleyebilirler.

The Commuter, işe gidip gelirken gizemli bir kadınla tanıştıktan sonra farkında olmadan bir cinayet komplosuna dahil olan bir adama odaklanıyor.

Filmde Neeson ve Pugh’un yanı sıra The Conjuring’den Vera Farmiga ve Patrick Wilson, Breaking Bad’den Jonathan Banks ve Jurassic Park’tan Sam Neill rol alıyor.

Pugh o zamandan bu yana Black Widow, Oppenheimer ve Dune gibi filmlerde rol alarak büyük bir yıldız haline geldi: Part Two gibi filmlerde rol aldı ve Little Women’daki rolüyle Oscar adaylığı kazandı.

Yakında Andrew Garfield ile birlikte, sürpriz bir karşılaşma sonucu bir araya gelen bir çiftin on yıllar boyunca yaşadıklarını anlatan romantik drama We Live in Time’da izleyeceğiz.

Film, eleştirmenlerden aldığı olumlu eleştirilerin ardından yüzde 88’lik bir puan alarak şimdiden güçlü bir Rotten Tomatoes derecesi elde etti.

Pugh kısa süre önce Met Gala’daki görünümünü tanıttıktan sonra film için kafasını kazıtması hakkında konuştu.

Vanity Fair’e yaptığı açıklamada, “Sanırım internette kimliğimi geri almak için yaptığıma dair garip bir söylenti vardı ki bu hayatım boyunca hiç söylemediğim bir şeydi” dedi.

Gerçek nedene değinen Pugh, bunun yönetmen John Crowley ile yaptığı bir tartışmanın ardından geldiğini ve Crowley’nin saçlarını kazıtmak yerine peruk takmasını önerdiğini açıkladı.

“Onu cümlesinin ortasında durdurdum ve ‘John, kimse böyle bir filmde böyle bir karakteri oynayıp yapılması gereken şeyi yapamaz’ dedim” diye hatırlıyor. “Ve eğer bunu yapmak istemiyorsan, böyle bir hikayede oynamaman gerektiğine inanıyorum.”

The Commuter şimdi Prime Video’da yayınlanıyor.