Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Prime Video’da John Cena’nın Jackpot Filmi Dikkat Çekiyor

Ünlü oyuncu John Cena, Prime Video’da izlenebilecek yeni aksiyon-komedi Jackpot!’ta altın kalpli bir korumayı canlandırıyor.

Ünlü oyuncu John Cena,

Güreşçiden oyuncuya dönüşen Cena, Paul Feig’in (Bridesmaids, The Heat) bu yeni filminde Crazy Rich Asians’tan Awkwafina ve Barbie’den rol arkadaşı Simu Liu ile birlikte rol alıyor.

Bu hikaye, cinayetin sadece ‘Büyük Piyango’ gününde yasal olduğu distopik bir Los Angeles’ta geçiyor, çünkü şanslı kazananı öldüren kişi milyarlarca dolarlık ikramiyeyi anında miras alıyor.

Katie Kim (Awkwafina), annesinin vefatından sonra yıldız olma umuduyla Hollywood’a taşınan hevesli bir aktördür.

Çok geçmeden, şehirdeki herkes onun yüzünü tanıdığı için dileğine kavuşur, ancak tüm yanlış nedenlerden dolayı – Katie Piyango’nun kazananıdır, bu da öfkeli insanlardan oluşan bir çetenin onu öldürmek ve ödül parasını çalmak için peşine düşmek üzere olduğu anlamına gelir.

Neyse ki amatör piyango koruma ajanı Noel Cassidy (Cena) imdadına yetişir ve hizmetleri karşılığında paranın yüzde 10’unu almak için hemen pazarlığa girişir.

Katie ve Noel, rakip ajan Louis Lewis’ten (Liu) Katie’nin Airbnb ev sahibine (Ayden Mayeri) kadar büyük rakiplerle yüzleşmek zorunda kalacaklar.

Cena ve Liu, Greta Gerwig’in gişe rekorları kıran Barbie filminde Ken’in iki farklı versiyonu olarak rol almışlardı.

Liu ayrıca MCU filmi Shang-Chi ve The Legend of the Ten Rings’de birlikte rol aldığı Awkwafina ile yeniden bir araya geliyor. Her ikisi de bir devam filmi için geri dönmeye hazırlanıyor, ancak hayranlar ilk filmin yayınlanmasından üç yıl sonra güncelleme eksikliği konusunda endişeleniyorlar. Geçtiğimiz Nisan ayında Liu hayranlarına “bu gerçekleşiyor” sözünü vermişti.

Jackpot! John Cena’nın Argylle (şimdi Apple TV+’ta yayınlanıyor) ve Ricky Stanicky’nin (Prime Video’da mevcut) ardından bu yılki üçüncü aksiyon komedisi.

ScreenRant’a verdiği röportajda yıldız oyuncu, dublör koordinatörleriyle yaptığı çalışmalar ve kendi özel fiziksel becerilerini nasıl uyarladığı hakkında konuştu.

“Bu filmdeki aksiyonların çoğu pratik temelli ve tam da bana göreydi, dolayısıyla bu filmde çok fazla yer alabildim, ki bu harikaydı,” diye açıkladı.

“Ve gerçekten, Jackie Chan gibi aksiyon-komedi hikayesi anlatmaya çalıştıkları için dublör ekibimize şapka çıkarıyorum. Jackie bizim neslimizin en büyük fiziksel hikâye anlatıcısı ve bir süreliğine onun yerinde yürümeye çalışmak güzeldi.”