Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Promosyon 36.800 TL Oldu! Yüksek Ödeme Müjdesi Duyuruldu

Maaş promosyonlarına dair ağustos ayının ortalarında yeni açıklamalar gelmeye devam ederken, ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan personeller de maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. 

Maaş promosyonlarına dair ağustos

Bankaların ağustos ayının ortalarında resmi internet sitelerinde yer alan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren ve ek fırsatları yerine getiren emekliler 18.000 TL seviyesine kadar ulaşan promosyonlardan yararlanabilirken, emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ederken, bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça da kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. 

36 Bin 800 TL Promosyon Anlaşması

Ağustos ayının ortalarında da belediye yönetimleri ile bankalar arasında maaş promosyonunun belirlenebilmesi için görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu çerçevede, Didim Belediyesi Dibel A.Ş.’de çalışan 357 personel için maaş promosyon ihalesi gerçekleştirildi. Söz konusu ihale neticesinde 36.800 TL için promosyon anlaşması sağlanırken, anlaşmanın sağlanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay:

‘’Belediyemiz bünyesinde çalışan Dibel A.Ş. personellerimizin maaş ve promosyon ödemeleri için Akbank Didim Şubesi ile karşılıklı protokol imzaladık. Çalışma arkadaşlarım ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum. Bu zor ekonomik günlerde her zaman işçimizin ve halkımızın yanında olacağız’’ ifadelerine yer verdi.

Maaş Promosyonları 2024 Ağustos

Didim Belediyesi 36.800 TL promosyon anlaşmasını sağlarken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonlarıyla ilgili görüşmeleri yakından takip ediyorlar. Bu durumda önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da maaş promosyonları için anlaşmalar sağlanırsa kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak. Çalışanlar da maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip edecekler. Maaş promosyonlarının yanı sıra emekli promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Emekli promosyonları 18.000 TL seviyesine kadar yükselirken, ilerleyen süreçlerde yeni açıklamalar gelebilir.