Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Promosyonda Devasa Ödeme Yapıldı! Tam 37.200 TL Veriliyor

Maaş promosyonları ödendikçe ağustos ayının son günlerinde yeni açıklamalar gelirken, promosyon tutarlarlarına ve anlaşmaların detaylarına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Maaş promosyonları ödendikçe ağustos

Pazar günü bankaların eylül ayı güncel emekli promosyonlarına ilişkin bilgilendirmede bulunması bekleniyor. Bu kapsamda, eylül ayının son gününe kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatlarına ilişkin yapılacak duyurular merakla beklenirken, ağustos ayının son günlerinde emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da araştırılan konular arasında yer alıyor. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalara sağlandıkça da kamuoyunu bilgilendiren duyurular peş peşe yayınlanıyor. 

37 Bin 200 TL Promosyon Anlaşması

Ağustos ayının son günlerinde ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan çalışan personelleri ilgilendiren maaş promosyonlarına ilişkin peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 37.200 TL’lik banka promosyonu ödemesinin yapıldığını duyurdu. Promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgi veren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin:

‘’660 çalışma arkadaşımızı ilgilendiren, maaş promosyonu ihalesini gerçekleştirmiştik ve hesaplarına yatması bugün gerçekleşti. Çalışma arkadaşlarıma bugün promosyon olarak 37 Bin 200 TL yattı.. Tüm emekçi kardeşlerime hayırlı olsun, aileleriyle birlikte güle güle harcasınlar’’ ifadelerine yer verdi.

Promosyon Anlaşmaları 2024 Ağustos

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile belediye personellerine 37.200 TL’lik promosyon sağlandığını duyururken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de ağustos ayının son günlerinde maaş promosyonlarına ilişkin yapılacak açıklamaları merakla bekliyorlar. Maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden sürerken, yeni anlaşmalar sağlandıkça ağustos ayının sonunda ya da eylül ayının ilk günlerinde açıklamalar gelebilir. Emekli promosyonları ise ağustos ayında 18.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Eylül ayında da promosyonların güncellenmesi halinde bankalar resmi internet siteleri üzerinden güncel tutarlara ve fırsatlara ilişkin bilgi verecekler.