Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PUBG Mobile İçin Galaxy Tab S10 Çok İddialı

Samsung’un tablet pazarındaki en

Samsung’un tablet pazarındaki en güçlü modeli şu anda Galaxy Tab S10. Yeni modelinde MediaTek Dimensity 9300+ işlemciyi kullanan şirket, bu modelindeki yeni ARM teknolojisiyle performansı arttırıyor. PUBG Mobile gibi iddialı oyunlarda dahi en iyi performansı ve grafik kalitesini sunan oyun, şimdiden oyun sektörüne damga vurmayı başardı.

Galaxy Tab S10 Özellikleri Neler?

Yeni modelde Samsung imzasının yanı sıra işlemci ve ARM teknolojisi dikkat çekiyor. MediaTek Dimensity 9300+ gibi sektörün en iyi işlemcisine yer veren Samsung, ARM’daki yeni teknoloji ile tableti destekliyor. Accuracy Super Resolution (ASR) olarak adlandırılan teknoloji oyunlardaki grafik kalitesini yükseltirken performanstan ödün vermiyor. Böylece daha gerçekçi grafiklerle daha akıcı bir oyun deneyimi elde edilebiliyor.

ASR teknolojisi, 540p çözünürlüğündeki bir oyunu render yaparak 1080p’ye yükseltiyor. Bu işlem sayesinde yüzde 30 enerji tasarrufu sağlandığı gibi mobil kullanılan cihazlardaki pil ömrünü de iyileştiriyor.  Yapılan ASR testleri ile defalarca kanıtlanan bu durumu tercih eden Samsung, oyuncuların vazgeçemeyeceği bir tableti de böylece geliştirmeyi başarmış durumda.