Safiye Soyman Banu Alkan’ın Taziye Mesajı Hakkında Konuştu

Ünlü isim Banu Alkan, Safiye Soyman’ın oğlu Harun’un yaşamını yitirmesinden sonra yabancı müzik kullandığı ve şarkıcıları etiketlediği bir başsağlığı mesajı yayımlaması ile tepki çekmişti. Uzun senelerdir MS hastalığı ile mücadele eden şarkıcı Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz 47 yaşında kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Safiye Soyman, Harun Akaröz’ün cenazesini gözyaşları içerisinde toprağa verdi. Sosyal medya hesabı […]

Ünlü isim Banu Alkan, Safiye Soyman’ın oğlu Harun’un yaşamını yitirmesinden sonra yabancı müzik kullandığı ve şarkıcıları etiketlediği bir başsağlığı mesajı yayımlaması ile tepki çekmişti.

Uzun senelerdir MS hastalığı ile mücadele eden şarkıcı Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz 47 yaşında kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Safiye Soyman, Harun Akaröz’ün cenazesini gözyaşları içerisinde toprağa verdi.

Sosyal medya hesabı üzerinden ‘Dünya Güzellerim’ programında yayınlanan bir videoyu yabancı şarkı ekleyerek paylaşan Banu Alkan, Kylie Jenner ve Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü isimleri etkiledi.

Alkan, paylaşımında “Safiye’m başın sağ olsun canım. Acıların en büyüğü. Nur için uyusun, Allah’ım sabır versin” ifadelerini kullandı. Müzik ve etiket eklemesi sebebi ile eleştirilen Banu Alkan, paylaşımı sildi ve suçu asistanına attı.

Bu konuda Günaydın ekibine açıklama yapan Safiye Soyman ise şu ifadelere yer verdi:

“Program arkadaşlarımdan da Bülent (Ersoy) Hanım çok kez aradı. Seray Sever cenazeye geldi. Banu Alkan da mesaj attı. Onun sosyal medyadaki paylaşımını yadırgamışlar. Düşünememiştir böyle tepki alacağını.”

Exit mobile version