Samsung Galaxy Ring Fiyatı Korkutuyor

Samsung’un uzun zamandan beri gündemde yer alan akıllı yüzüğünün fiyatı sızdırıldı. Samsung Galaxy Ring olarak adlandırılacak yeni yüzük modeli fiyatı ile bütçeleri zorlayacak seviyelerde olacak. 10 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtımı yapılacak yeni model, böylece piyasaya da çıkmış olacak. Şirketin üstün özelliklerle donatmak istediği akıllı yüzük, teknoloji dünyasında da tamamen farklı […]

Samsung Galaxy Ring

Samsung’un uzun zamandan beri gündemde yer alan akıllı yüzüğünün fiyatı sızdırıldı. Samsung Galaxy Ring olarak adlandırılacak yeni yüzük modeli fiyatı ile bütçeleri zorlayacak seviyelerde olacak. 10 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtımı yapılacak yeni model, böylece piyasaya da çıkmış olacak. Şirketin üstün özelliklerle donatmak istediği akıllı yüzük, teknoloji dünyasında da tamamen farklı bir akım yaratacak. Zira akıllı ürünler için yepyeni bir deneyim sunacak yüzük, kullanıcı sağlık takibinden diğer cihazların kontrolüne kadar pek çok konuda yeni özelliklere sahip.

İşte Samsung Galaxy Ring Fiyatı

Fransa’dan gelen sızıntıya göre Samsung Galaxy Ring fiyatı 485 Euro olacak. Sadece kur farkı ile 17 bin 150 TL olacak yüzük, ABD gibi bölgelerde ise 720 Dolar olarak satılacak. Bölgesel fiyat farklılıklarının fazla olması dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy Ring

Samsung Galaxy Ring’in şu andaki en yakın rakibi Oura Ring. Onun fiyatı ise 299 dolar. Bu bakımdan Samsung Galaxy Ring fiyatıyla da sektörde rakipsiz olacak.

Exit mobile version