Şarkıcı Hadise Hangi Dizide Oynayacak?

Dansları, kostümleri, şarkıları ve aşklarıyla gündemden düşmeyen Hadise şimdi ise dizi projesiyle gündeme geldi. Yeni bir dizi projesine onay veren ve çekimlere katılan Hadise, setten görüntüleriyle merak uyandırdı. Ünlü sanatçının hayranları Hadise hangi dizide oynayacak, Hadise’nin dizisi hangi platformda yayınlanacak sorularının yanıtlarını arıyor. Hadise Dizisi 8 Bölüm Olacak Özel bir dijital platformda yayınlanacak dizi, 8 […]

Şarkıcı Hadise Hangi Dizide Oynayacak?

Dansları, kostümleri, şarkıları ve aşklarıyla gündemden düşmeyen Hadise şimdi ise dizi projesiyle gündeme geldi. Yeni bir dizi projesine onay veren ve çekimlere katılan Hadise, setten görüntüleriyle merak uyandırdı. Ünlü sanatçının hayranları Hadise hangi dizide oynayacak, Hadise’nin dizisi hangi platformda yayınlanacak sorularının yanıtlarını arıyor.

Hadise Dizisi 8 Bölüm Olacak

Özel bir dijital platformda yayınlanacak dizi, 8 bölüm olarak ekranlara gelecek. 8 bölümü ile ilk sezonu yayınlanacak dizinin ikinci sezonu ise henüz belli olmadı. Seda Bakan ile dizide başrol oynayacak Hadise’nin çekimler sırasında çok eğlendiği görülürken diziden alacağı ücret de gündem oldu. Öyle ki dizide 8 bölüm oynayacak Hadise 10 milyon TL ücret alacak. Türkiye’de pek çok oyuncunun dahi alamadığı bu ücretler, ünlü şarkıcı için verildi.

Şarkıcı Hadise Hangi Dizide Oynayacak?

Hadise Dizisinin Adı Ne?

Hadise dizisinin adı Esas Oğlan. Seda Bakan, Hadise’ye dizide Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman eşlik edecek. Hadise dizide Ceren karakterini canlandıracak. Ceren karakteri ise romantik bir isim olarak karşımız çıkacak.

Exit mobile version