Selena Gomez’in Yeni Filmi Emilia Pérez’in İlk Fragmanı Yayınlandı

Selena Gomez'in yeni filmi Emilia Pérez Cannes Film Festivali'ndeki başarısının ardından ilk fragmanını yayınladı.

Jacques Audiard (Paris, 13th District) tarafından yazılıp yönetilen İspanyolca müzikal suç draması, Meksikalı kartel lideri Juan ‘Manitas’ Del Monte’nin cinsiyet doğrulama ameliyatı geçirmesine yardımcı olmak için kaçırılan hoşnutsuz avukat Rita Moro Castro’yu konu alıyor.

Filmde başrolde Karla Sofía Gascón ve Rita rolünde Guardians of the Galaxy’den Zoe Saldaña’nın yanı sıra Dr. Death’ten Édgar Ramírez ve Adriana Paz yer alıyor.

Emilia Pérez, 13 Kasım’da Netflix’te yayınlanmadan önce 25 Ekim’de İngiltere ve İrlanda’daki belirli sinemalarda gösterime girecek.

Fragmanda Rita’nın, Emilia’nın yetkililerden kaçmasına ve nihayet gerçek kimliğiyle yaşamasına yardım etmesi için kiralandığı görülüyor.

Bir süre sonra, avukat ve başkahraman bir akşam yemeğinde tesadüfen tekrar karşılaşırlar. Emilia, Meksika’daki çocuklarına kavuşmak için Rita’dan bir kez daha yardım istiyor.

Fragman, hem Saldaña hem de Gomez’in oyuncu kadrosunun geri kalanıyla birlikte performans sergilediği neon ışıklı müzikal numaralarla serpiştirilmiş.

Film Çağımız İçin Bir Müzikal Olarak Nitelendirildi

The Times tarafından “çağımız için bir müzikal” olarak nitelendirilen film, büyük ölçüde olumlu eleştiriler aldı ve geçtiğimiz ay Cannes’da Jüri Ödülü ile kadın oyuncu topluluğuna En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandırdı.

Filmin resmi sinopsisi şöyle: “Emilia Pérez, suçluları adalete teslim etmekten çok onları paçayı kurtarmakla ilgilenen büyük bir firmada çalışan aşırı nitelikli ve değer verilmeyen bir avukat olan Rita’nın (Saldaña) hikayesini anlatıyor.

“Bir gün, kartel lideri Manitas (Gascón) işinden çekilmesine ve yıllardır gizlice hazırladığı bir planı gerçekleştirmesine yardımcı olması için onu işe aldığında, beklenmedik bir çıkış yolu bulur: her zaman olmayı hayal ettiği kadın olmak.”

Emilia Pérez 25 Ekim’de seçkin sinemalarda ve 13 Kasım’da Netflix’te gösterime girecek.

Exit mobile version