Serenay Sarıkaya Oyunculuğuna İlişkin Açıklama Yaptı

En son Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle isminden söz ettiren ünlü şarkıcı Serenay Sarıkaya bir dergi için verdiği pozlarla gündem oldu. Sarıkaya pozlarına ilişkin “Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum” ifadesini kullandı. Sarıkaya, oyunculuk kariyeri dışında özel yaşamı ve sosyal medya paylaşımları ile de kendinden sıkça söz ettiriyor. Geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu son dönemde […]

En son Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle isminden söz ettiren ünlü şarkıcı Serenay Sarıkaya bir dergi için verdiği pozlarla gündem oldu. Sarıkaya pozlarına ilişkin “Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Sarıkaya, oyunculuk kariyeri dışında özel yaşamı ve sosyal medya paylaşımları ile de kendinden sıkça söz ettiriyor. Geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu son dönemde Mert Demir ile ilişkisiyle gündeme geliyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde oynayan Serenay Sarıkaya Şahraman’ın 2. sezonuyla da çok konuşuluyor. Güzel oyuncu bir dergi için poz verdi.

Vogue Türkiye için iddialı fotoğraflar çektiren Sarıkaya şöyle dedi:

“Cesur bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Bir yönetmenin, bir senaristin veya bir yapımcının beni ilk akla gelenden farklı şekillerde hayal etmesini, benimle ilgili başka hayaller kurmasını ve o hayal dünyasına beni de çekmesini çok isterim.”

Exit mobile version