Sıfır Araçta Büyük Kampanya! Tamamen Faizsiz 12 Ay Vadeli Finansman Fırsatı

Ağustos ayının son günlerine doğru ilerlerken sıfır araç fırsatlar ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Ağustos ayının son günlerinde sıfır otomobil sahibi olmak isteyen kişiler bankaların güncel taşıt kredisi faiz oranlarını araştırıyorlar. Bu hafta salı günü Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun ağustos ayı faiz kararını duyurması ve politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bırakması sonrasında çeşitli kredi tutarları üzerinden hesaplamalar yapılırken, bankaların taşıt kredilerinin yanı sıra firmaların finansman fırsatları da yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da Citroen farklı modellerde geçerli olan finansman fırsatlarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgi verdi. 

Citroen 2024 Ağustos Kampanyaları

Citroen’in resmi internet sitesinde 23 Ağustos itibariyle yer alan bilgilendirme metnine göre C4 X modelinde 120.000 TL 12 ay vade ve yüzde 0 faiz seçeneği sunuluyor. Söz konusu fırsatın yanı sıra 200.000 TL 12 ay vade ve yüzde 1.99 faiz kampanyası da sağlanıyor. Citroen C4 X’in yanı sıra farklı otomobil modelleri için de kampanyalar hayata geçirilirken, finansman fırsatı ve fiyatlar belirli 2024 model Citroen modellerinde 31 Ağustos tarihine kadar tüm Citroen yetkili satıcılarında geçerli olacak. Kampanya detaylarına ilişkin bilgi edinmek isteyen kişiler de Citroen’in resmi internet sitesinde yer alan güncel kampanyalar sayfasını inceleyebilirler. 

2024 Ağustos Taşıt Kredileri

Citroen’in resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte sıfır araç alımlarındaki fırsatın detayları netlik kazanırken, otomobil almayı ya da satmayı düşünen kişiler de firmaların güncel fiyat listelerini ve taşıt kredilerini merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında firmalar güncel fiyatlara ilişkin düzenli olarak bilgi verirken, Merkez Bankası Para Politikası Kurulu önceki günlerde ağustos ayı faiz kararını açıklaması ve politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bırakması sonrasında taşıt kredisi faiz oranları merak ediliyor. Bankalar arasında vade süresi ve kredi tutarı gibi etkenler ayının son günlerine doğru faiz oranlarının değişkenlik göstermesine sebebiyet verebileceği için güncel oranlara ulaşmak ve hesaplamalar yapmak isteyen kişiler de bankaların resmi internet sitelerinde bulunan taşıt kredisi sayfalarını ziyaret edebilirler.

Exit mobile version