Squid Game Yeni Sezon Fragmanı Yeni Oyunları İçeriyor

Popüler dijital içerik platformu Netflix, Squid Game'in ikinci sezonu için şiddetli yeni mücadelelerin haberini verdi.

Popüler Kore dizisi bu yılın sonlarına doğru (26 Aralık) ekranlarımıza dönecek ve birinci sezonun galibi Seong Gi-hun’un orijinal Player 456 eşofmanını giyip riskli oyuna yeniden girişini izleyecek.

Özel tanıtım fragmanı panik içindeki Seong Gi-hun’un (Lee Jung-jae) uğursuz Front Man (Lee Byung-hun) ile yüz yüze gelmesiyle başlıyor. Gergin bir şekilde maskeli kişiye silah doğrultuyor.

Açıklama “Squid Game’i kazandıktan üç yıl sonra, Oyuncu 456 eyaletlere gitmekten vazgeçti ve aklında yeni bir kararla geri döndü,” diyor.

“Gi-hun bir kez daha gizemli hayatta kalma oyununa dalarak 45.6 milyar wonluk ödülü kazanmak için toplanan yeni katılımcılarla yeni bir ölüm kalım oyunu başlatıyor.”

Fragmanda ayrıca, ölüm kalım turnuvasını yönetirken kendi silahlarını kullanan ürkütücü Maskeli Adamlar’ın dönüşü de görülüyor. Ekrandaki metinde “Oyun durmayacak” yazıyor. “Hazır mısınız?”

Mermiler hızla ateşlenir ve devasa alevler yükselirken, saat uğursuz bir geri sayımla ilerliyor. Çok fazla paranın söz konusu olduğu bu sezonun ölümcül oyununun sonucu ne olacak?

Emmy Ödülü sahibi Hwang Dong-hyuk dizide yönetmen, yazar ve yapımcı olarak görev yapmaya devam ederken, Wi Ha-joon (Jun-ho) ve Gong Yoo (the Salesman) rollerini yeniden canlandıracak.

Bu arada, ikinci sezonda aralarında It’s Okay Not to Be Okay’den Park Gyu-young, şarkıcı Jo Yu-ri, Kang Ae-sim ve Itaewon Class’tan Lee David’in de bulunduğu bazı yeni oyuncular da yer alacak.

Squid Game 2. sezon prömiyeri 26 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak. Üçüncü ve son sezon onaylandı. Squid Game: The Challenge da ikinci sezon için geri dönecek.

Exit mobile version