Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Star Wars Dizisi The Acolyte’nin İptal Edildiği Duyuruldu

Ünlü film Star Wars: The Acolyte yayınlanan 1 sezon sonrası iptal edildi.

Ünlü film Star Wars:

Deadline’ın haberine göre Disney+, yazar Leslye Headland’ın Star Wars’ta Yüksek Cumhuriyet’in son günlerini konu alan dizisinin ikinci sezonuyla devam etmeyecek.

The Acolyte, ilk iki bölümünün ilk beş günde 11,1 milyon izlenme sayısına ulaşmasıyla Disney+ için yayın rekorları kırarken, dizinin ömrü boyunca benzer bir ivmeyi koruyamadı.

The Acolyte, Rotten Tomatoes’ta hâlâ yeni puanlar alıyor, ancak çeşitli inceleme toplayıcılarında inceleme bombardımanına maruz kaldı.

spider-man: Across the Spider-Verse’den Amandla Stenberg, Osha ve Mae kardeşler olarak The Acolyte’de çifte başrol oynadı.

Cesur dizi, saygın Jedi Sol’un (Squid Game’den Lee Jung-jae) Jedi Düzeni’nin itibarını lekeleyen bir dizi acımasız suçu araştırması etrafında dönüyordu.

Russian Doll’dan Charlie Barnett ve Deadpool & Wolverine’den Dafne Keen’in de rol aldığı Disney+’ın sekiz bölümlük draması, çok daha karanlık bir ton ve açık şiddetle yayın hizmetinin önceki Star Wars dizilerinden belirgin bir şekilde ayrılıyordu.

Dizinin yaratıcısı Leslye Headland, dizinin yayınlandığı sırada orijinal Star Wars filmlerinin “boktanlığından” yararlanmak istediğini söyledi.

Yazar Digital Spy’a verdiği demeçte, “Star Wars’umu düşündüm, çünkü bunu süper bir hayran olarak yapma fırsatı buluyorum, orijinal üçlemeden tüm bu şeyleri ödünç almak istedim çünkü Star Wars’la tanışmam buydu” dedi.

“Küçük bir çocukken ‘Bu fantastik bilimkurgu dünyası nasıl oluyor da böyle boktan bir yerde geçiyor’ dediğimi hatırlıyorum. Gerçekten yıpranmış ve yaşanmış görünüyor.”

The Acolyte’in ilk sezonunun tamamı Disney+ üzerinden izlenebiliyor.