Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Survivor Nefise’den Eşcinsellik ve Adada İlişki Açıklaması

Survivor All Star 2024

Survivor All Star 2024 sona erdi. Ancak yarışmacıların dönüş sonrasında farklı programlarda yaptığı açıklamalar dikkat çekmeye devam ediyor. Son açıklamalardan birisi ise Survivor Nefise’den geldi. Adada Yunan yarışmacıya aşık olmasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Nefise’nin kadın bir yarışmacı ile de yakınlık kurduğu iddia edilmişti.

Eşcinsellik İddialarına Yanıt Vermişti

Berna ile yakınlık kurduğu iddia edilen Nefise, bu konuda  “Benim cinsel yönelimim kesinlikle bir erkek ile olan ilişki. Çıkınca çok fazla Berna ile ilgili çirkin şeyler gördüm. Şoklar içerisindeydim böyle bir şeyi asla düşünmedim. Klipleri gördükçe ben de çok şaşırdım. Cinsel tercihim bir erkek tarafındayım, eşcinsel değilim” diyerek iddiaları yalanlamıştı. Şimdi ise farklı bir soruya verdiği yanıt ile Survivor Nefise sosyal ağlarda gündem oldu.

Survivor Nefise’den İlişki Yorumu

Katıldığı bir programda kendisine “Yarışmacılar arasında ilişkisi olan oldu mu?” şeklinde soru yöneltilen Survivor Nefise, bu konuda yalanlamadığı gibi kafaları karıştıracak ifadeler kullandı.  Survivor’da herkesin herkese bir şeyler hissedebileceğini ve aşk yaşayanların olabileceğini ifade eden Nefise, “Herkes herkese karşı bir şey hissedebilir. Buna ben asla karışmam, beni de ilgilendirmiyor. Çok yorum yapmayayım, olabilir diyorum. Tabii ki aşk yaşayanlar nişanlananlar evlenenler var olabilir kayabilir” dedi. Bu sözleri söylerken imalarda bulunması ve gülmesi ise izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.