Survivor Yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ve Rapçi Canbay Aşk Yaşıyor

Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu tarafından flaş bir aşk itirafı yapıldı.

Survivor’da geniş bir hayran kitlesi edilen ve sonrasında müzik kariyerinde ilerleyen Aleyna Kalaycıoğlu tarafından aşk itirafında bulunuldu.

Kalaycıoğlu rapçi Canbay ile ilişkisini duyurarak, “Güzel bir ilişkim var şu anda. Evrenden çağırdım. Nazar değecek diye korkuyorum, o yüzden çok konuşmak istemiyorum” dedi.

Çok izlenen yarışmanın ‘All Star 2024’ sezonunda da boy gösteren Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gece Bebek’te görüntülendi.

‘Birlikte Bir İş Yapıyoruz’ Demişti

Özel yaşamıyla sıkça gündemine gelen 26 yaşındaki Kalaycıoğlu, rapçi Canbay ile görüntülendi. Kalaycıoğlu, “Birlikte bir iş yapıyoruz. Şu an hazırlık sürecindeyiz, stüdyodan çıktık” açıklamasında bulıındu.

Bu açıklamadan 2 gün sonra ise flaş bir aşk itirafı geldi. Açıklamada bulunan Kalaycıoğlu, “Güzel bir ilişkim var şu anda. Evrenden çağırdım. Nazar değecek diye korkuyorum, o yüzden çok konuşmak istemiyorum” şeklinde konuştu.

Daha önce Doğukan Güngör ile görüntülenen Aleyna, görüntülenmesinden kısa süre sonra “Arkadaşımın arkadaşı kendisi. Beachte birlikteydik. Telefondan bir şey gösteriyordu. Güneş de vardı. O da kolunu attığı için öyle bir görüntü ortaya çıkmış. Ama zaten bu saatten sonra arkadaşım da değil kendisi. Hoş olmayan şeyler yani. Aramda bir şey olması onunla imkansız” ifadelerini kullanmıştı.

 

Exit mobile version