Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suya Yüzde 58.9 ZAM Geldi! Mecliste Karar Alındı

Belediye meclislerinde su fiyat tarifelerinde artışa gidilmesine ilişkin kararlar alınması durumunda kamuoyu bilgilendiriliyor. 

Belediye meclislerinde su fiyat

Ağustos ayının ilk günlerinden son günlerine kadar ülke genelindeki farklı belediyeler su fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile kamuoyunu bilgilendiriyorlar. Bu kapsamda, suya zam yapılacak mı, su fiyatlarında artış olacak mı gibi araştırmalar hız kesmeden devam ederken, su fiyatlarında artış oluşması halinde de belediyelerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan duyurular ile su fiyatlarındaki artışlara ve güncel fiyat tarifelerine ilişkin kamuoyuna bilgi veriliyor. 

Suya Zam Yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BASKİ’nin ağustos ayındaki olağanüstü toplantısında meclis üyelerinin oy çokluğuyla suyun birim fiyatında yüzde 58.9’luk oranda artışa gidilmesine karar verildi. Söz konusu karar neticesinde su fiyatları ilerleyen süreçlerde yüzde 58.9 oranında zamlı olarak faturalara yansıyacak. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın da engelli vatandaşların, şehit yakınlarının ve gaziler ile sosyal destek alan ve fatura ödemekte zorlanan vatandaşların su faturalarının belediye bütçesinden karşılanacağını belirtti. 

Suya Zam Gelecek Mi?

BASKİ’nin suya yüzde 58.9 oranında zam yapmasının ardından yurt çapındaki farklı şehirlerde ikamet eden vatandaşlar da su fiyat tarifelerinde değişiklik olup olmayacağını merak ediyorlar. Ağustos ayının son günlerinde de su fiyat tarifelerinde değişiklikler oluşması halinde kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanırken, su fiyat tarifelerine erişmek, güncel fiyatlar ile ilgili bilgi edinmek, zam haberleri ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmek isteyen kişiler belediyelerin resmi internet sitelerini, sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.