Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarantino’nun Pulp Fiction Filmi Netflix’te Yayınlandı

Quentin Tarantino’nun Rotten Tomatoes’ta en yüksek puanı alan filmi Pulp Fiction, Netflix’te yerini aldı.

Quentin Tarantino'nun Rotten Tomatoes'ta

İngiltere ve İrlanda’daki aboneler artık 30. yıldönümünü kutlayan Pulp Fiction’ı izleyebilecekler.

İzleyiciler Vincent Vega ve Jules Winnfield’ın felsefi meditasyonlarının yanı sıra Mia Wallace’ın ikonik dans pisti maskaralıklarının tadını platformda çıkarabilirler.

1994 yılında gösterime giren Tarantino’nun ikinci uzun metrajlı filmi, Los Angeles’ta suç ve şiddet dolu bir hayata karışan birkaç karakteri konu alıyor. Cannes’da Altın Palmiye kazanan film, aralarında Uma Thurman, John Travolta, Samuel L Jackson, Bruce Willis ve Tim Roth’un da bulunduğu yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip.

Pulp Fiction şu anda film yapımcısının en yüksek Rotten Tomatoes eleştirmen puanına sahip eseri.

Film, eleştiri toplayıcısında yüzde 92’lik bir oranla Certified Fresh derecesine sahipken, Grindhouse Presents: Death Proof, Fresh rozetini kazanamayan tek Tarantino filmi ve en düşük puana sahip olanı. Yine de yüzde 62 gibi iyi bir orana sahip.

Tarantino 2019’da, filmografisindeki onuncu (ya da iki Kill Bill cildini tek bir cilt olarak kabul ederseniz on birinci) filmi olan bir sonraki filmiyle birlikte film yapımcılığından emekli olmayı düşündüğünü açıkladı.

Bir Zamanlar… Hollywood’da sinemalarda gösterime girdiğinde Avustralyalı GQ’ya verdiği demeçte “Sanırım sinema filmleri söz konusu olduğunda yolun sonuna geldim” dedi.

“Kendimi film kitapları yazarken ve tiyatro yazmaya başlarken görüyorum, yani hala yaratıcı olacağım. Sadece filmlere verebileceğim her şeyi verdiğimi düşünüyorum” diye ekledi.

Pulp Fiction Netflix İngiltere ve İrlanda’da izlenebilir.