Tarım Kredi Market Konserve Yapacakları Sevindirecek! Kavanoz İndirime Girdi

Tarım Kredi Market ağustos ayının ortalarında başlayan kavanoz indiriminin detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. 

Ağustos ayının ortalarında farklı kategorilerdeki güncel indirimlere dair Tarım Kredi Market bilgi vermeye devam ediyor. Tarım Kredi Market’in güncel fırsatlarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ederken, 16 Ağustos tarihinde başlayan ve 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde Paşabahçe kavanoz 660 cc’nin müşterilerle buluşacağı açıklandı. Kampanyanın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Tarım Kredi Market de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgi verdi. 

Tarım Kredi Market Kavanoz Kampanyası

Tarım Kredi Market’in 16 Ağustos tarihinde başlattığı ve 28 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Paşabahçe kavanoz 660 cc 13.50 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. Kampanyanın başlamasının ardından Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Söz konusu paylaşımda:

‘’Kooperatif Market’te 16 – 26 Ağustos tarihleri arasında Paşabahçe ürünlerindeki indirimler için sizleri mağazamıza bekliyoruz. Size en yakın Kooperatif Market için profilimizdeki linke tıklayabilirsiniz’’ denildi.

Tarım Kredi Market 2024 Ağustos Kampanyaları

Tarım Kredi Market 28 Ağustos tarihine kadar devam ettireceği kavanoz fırsatı ile ilgili bilgi verilirken, ağustos ayının ortalarında Tarım Kredi Market müşterileri de farklı kategorilerdeki güncel fırsatları merak ediyorlar. Bu kapsamda, söz konusu fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Tarım Kredi Market’in sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. Ağustos ayının son günlerine kadar yeni kampanyalar hayata geçirildikçe Tarım Kredi Market açıklamalarda bulunacak.

Exit mobile version