Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefon, Bilgisayar, Süpürge Alacaklara Müjde! 500 TL İADE Edilecek

Elektronik harcamalarında 500 TL bonus sunulan kampanyanın detaylarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı. 

Elektronik harcamalarında 500 TL

TEB ağustos ayının ortalarında da yeni fırsatlar hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 14 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde elektronik harcamalarında 500 TL bonus sunulurken, kampanyanın ayrıntıları merak konusu oldu. TEB de kampanyadan kimlerin yararlanabileceğine ve fırsat çerçevesinde 500 TL bonus elde etmek için yapılması gerekenlere ilişkin bilgi verdi. 

Elektrik Alışverişi Kampanyası

TEB’in 14 Ağustos tarihinde hayata geçirdiği ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde TEB bireysel kredi kartları ile yalnızca fiziki mağazalardan tek seferde yapılacak 15.000 TL ve üzeri elektronik harcamalarına 500 TL bonus sunulacak. Fırsattan yararlanabilmek için Cepteteb Mobil üzerinden ya da SMS ile katılım sağlanması gerekirken, kampanyanın ayrıntılarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme metni yayınlandı. Bu çerçevede, müşteri bazından geçerli olan ve her müşterinin en fazla 500 TL bonus elde edebildiği kampanya ile ilgili yapılan açıklamaya göre bonus kazanmak için alışveriş yapılan iş yerinin elektronik sektöründe olması şartı bulunuyor.

TEB Güncel Kampanyalar 2024 Ağustos

TEB’in 31 Ağustos tarihine kadar sürdüreceği 500 TB bonus fırsatı ile ilgili detaylar netlik kazanırken, TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Bu durumda, kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de TEB’in resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. 14 Ağustos tarihinde başlayan elektronik harcamalarında 500 TL bonus sunulan fırsat ile ilgili bilgi verilirken, ilerleyen süreçlerde yeni kampanyalar hayata geçirilebilir. Söz konusu kampanyalara da TEB’in resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilir.