Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

The Lord of the Rings Anime Filminin Fragmanı Yayınlandı

‘Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı’ fragmanı yayınlandı. Orta dünya savaş filleri, büyük kartallar ve Brian Cox ile anime Prequel’e kavuşuyor.

'Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı'

Warner Bros. anime filmi “The Lord of the Rings”in fragmanını yayınladı: Rohirrim’in Savaşı” adlı anime filminin fragmanını yayınladı.

Kenji Kamiyama’nın yönettiği “Rohirrim Savaşı”, “Yüzük Kardeşliği ”ndeki epik olaylardan 261 yıl öncesinde geçiyor. Başrolünde Miğferdibi’nin yer aldığı film, J.R.R. Tolkien’in “Yüzüklerin Efendisi ”nin eklerinde yer alan bir öyküsüne dayanıyor.

Brian Cox ikonik Rohan Kralı’nı seslendirirken, Peter Jackson’ın film üçlemesinde rol alan Miranda Otto da orijinal karakteri Eowyn’e sesini vermek üzere geri dönüyor. Yeni animasyon filmde kral, Miğfer Dibi kalesinin adını nasıl aldığını ortaya koyan bir başlangıç hikayesinde, topraklarını Dunlending ordusuna karşı savunmak zorunda.

Diğer oyuncular arasında Gaia Wise, Luke Pasqualino, Laurence Ubong Williams ve Shaune Dooley yer alıyor.

Hikayesi Jeffrey Addiss ve Will Matthews’a ait olan filmin senaryosu Phoebe Gittins ve Arty Papageorgiou tarafından kaleme alındı. Warner Bros Animation, New Line Cinema ve Sola Entertainment filmin arkasındaki stüdyolar ve dağıtımını Warner Bros. üstleniyor. Sola Entertainment’tan Joseph Chou yapımcılığı üstleniyor. Jackson’ın film üçlemesini birlikte yazan Phillippa Boyens ise yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Yaratıcı ekipte ayrıca orijinal “LOTR” üçlemesine katkıda bulunan Richard Taylor, Alan Lee ve Tolkien çizeri John Howe da yer alıyor.

Kamiyama “Blade Runner” dizisini yönetmesiyle tanınıyor: Black Lotus” ve ”Ghost in the Shell: Stand Alone Complex” dizilerinin yönetmenliğini yapmıştır.

Tolkien’in Orta Dünya’sından hikayeler eski ve yeni izleyiciler için ekran uyarlamaları almaya devam ediyor. Prime Video’nun “The Lord of the Rings” dizisinin 2. sezonu: Güç Yüzükleri” dizisinin 2. sezonu, animasyon filminden tamamen ayrı olsa da şu anda geliştirme aşamasında.