Toplu Taşımaya Ağustos Zammı Geldi! Tam ve Öğrenci Biletleri Zamlandı

Ağustos ayının ilk günlerinden itibaren geçtiğimiz aylarda olduğu gibi toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça belediyeler, esnaf ve sanatkarlar odaları kamuoyunu bilgilendirirken, güncel fiyat tarifeleri ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, ağustos ayının ortalarına doğru yaklaşırken güncel fiyat tarifeleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Farklı illerde toplu taşıma fiyatlarında artışa gidildikçe de kamuoyu bilgilendiriliyor.  […]

Ağustos ayının ilk günlerinden itibaren geçtiğimiz aylarda olduğu gibi toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça belediyeler, esnaf ve sanatkarlar odaları kamuoyunu bilgilendirirken, güncel fiyat tarifeleri ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, ağustos ayının ortalarına doğru yaklaşırken güncel fiyat tarifeleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Farklı illerde toplu taşıma fiyatlarında artışa gidildikçe de kamuoyu bilgilendiriliyor. 

Toplu Taşımaya Zam Geldi

Toplu taşıma fiyat tarifelerinin belirlenebilmesi için belirli aralıklarla görüşmeler gerçekleştirilirken, ülke genelindeki farklı şekillerde ikamet eden vatandaşlar da toplu taşımaya zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyorlar. Bu çerçevede, önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da toplu taşıma fiyat tarifelerinde artışa gidilmesi halinde belediyeler, esnaf ve sanatkarlar odaları açıklamalarda bulunuyorlar. Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından alınan karar ile birlikte toplu taşıma fiyat tarifesinde artışa gidildi. Gerçekleşen artış neticesinde tam bilet 17 TL’ye, öğrenci bileti 14 TL’ye çıkarken, nakit kartsız ulaşım ise 20 TL olarak belirlendi. Gerçekleşen artış neticesinde zammın hangi tarihten itibaren yürürlüğe gireceği merak edilirken, 7 Ağustos itibariyle kent genelinde zamlı fiyatlar uygulanmaya başlandı. 

Toplu Taşımaya Zam Yapılacak Mı?

Erzincan’da toplu taşıma ücretlerinde artışa gidilmesinin ardından yurt çapındaki farklı şehirlerde yaşayan vatandaşlar da ilerleyen süreçlerde toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklikler olup olmayacağını merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında toplu taşıma fiyat tarifelerinde değişiklikler oluşması halinde belediyeler, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlayacaklar. Bu durumda, toplu taşıma fiyat tarifelerine erişmek, zam ile ilgili güncel gelişmelere ulaşmak isteyen kişiler de belediyelerin, esnaf ve sanatkarlar odalarının resmi internet sitelerini, sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Exit mobile version