Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm Emekliler 1000 TL Alabilecek! Ağustos Boyunca Kampanya Devam Edecek

Emeklilere özel fırsatlara dair

Emeklilere özel fırsatlara dair ağustos ayında Ziraat Bankası düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, ağustos ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde emekliler bankkart alışverişlerinde 1000 TL bankkart lira elde edebilirken, kampanyanın ayrıntıları merak konusu oldu. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile emeklilere özel 1000 TL bankkart lira sunulan fırsatın detayları ile ilgili açıklamada bulundu. 

Ziraat Bankası Emekli Kampanyası

Ziraat Bankası’nın 1 Ağustos tarihinde başlattığı ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan bankkart müşterileri kampanya dönemi içerisinde bankkartın kredi kartı veya banka kart özelliği ile bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden banka POS’undan tek seferde yapacakları her 1000 TL üzeri alışverişlerde 100 TL olmak üzere toplam 1000 TL bankkart lira kazanabilecekler. Bankkart mobilden, bankkart.com.tr‘den vs SMS ile fırsata katılım sağlanabilirken, kuyum sektöründe yapılacak işlemler ise fırsat çerçevesinde değerlendiremeyecek. Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına bankkart liralar anında yüklenecek. 

Ziraat Bankası Kampanyaları Ağustos 2024

31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan emeklilere özel 1000 TL bankkart lira fırsatı ile ilgili Ziraat Bankası bilgilendirmede bulunurken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de söz konusu emeklilere özel kampanyaların sıra farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bankkart liraları merak ediyorlar. Ziraat Bankası önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da güncel fırsatları ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, söz konusu fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyenler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. Ağustos ayının son günlerine kadar yeni kampanyalar hayata geçirildikçe Ziraat Bankası açıklamalarda bulunacak.