Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uçak Biletinde 300 TL İNDİRİM! Okullar Açılmadan Önce Kampanya Başladı

Ağustos ayının ortalarına doğru başlayan ve ekim ayının son gününe kadar devam edecek olan uçak biletlerinde 300 TL indirim fırsatını detayları merak ediliyor. 

Ağustos ayının ortalarına doğru

Okulların açılmasına çok az bir süre kala uçak ve otobüs bileti fırsatlarının detaylarına ilişkin araştırmalar yapılırken, bankalar da kampanyaların ayrıntılarına dair resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar. 8 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde turna.com’a özel uçak biletlerine 300 TL indirim sağlanırken, Akbank kampanyanın detaylarına ve fırsattan kimlerin yararlanabileceğine ilişkin resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgi verdi. 

Akbank Uçak Bileti Kampanyası

Akbank’ın açıklamasına göre 8 Ağustos ile 31 Ekim tarihleri arasında Akbank Mobil’e giriş yaptıktan sonra ana sayfada yer alan senin için alanından kampanyalar ve fırsatlar seçeneğinden turna.com‘dan 300 TL indirim kampanyasının detaylarına ulaşarak indirim kodu alınabilecek. Kişiye özel indirim kodu Akbank Mobil’de yer alan sekmeden alınabilirken, kampanyadan faydalanabilmek için turna.com üyesi olunması gerekiyor. Fırsata ilişkin yayınlanan bilgilendirme metnine göre de Akbank Mobil’den kampanya döneminde alınan indirim kodunun son kullanım tarihi de 30 Kasım 2024 olarak belirlendi. 

Akbank 2024 Ağustos Kampanyaları

31 Ekim tarihine kadar geçerli olacak turna.com‘da uçak biletlerinde 300 TL indirim fırsatının ayrıntılarına ilişkin Akbank resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, ağustos ayının son günlerinde Akbank müşterileri farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve chip-paraları merak ediyorlar. Akbank önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara dair bilgi veriyor. Bu durumda, kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Akbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. Eylül ayına özel yeni fırsatların hayata geçilmesi durumunda da pazar günü Akbank açıklamalarda bulunabilir.