Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünlü İsim Hamdi Alkan Emekli Maaşını Duyurdu

Ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan emekli maaşını katıldığı bir programda duyurdu.

Ünlü yönetmen ve oyuncu

Rol aldığı yapımlar ve özel yaşamıyla zaman zaman gündeme gelen ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan bu kez de çıklamalarıyla gündem oldu. Hamdi Alkan, Ekol TV’de yayınlanan Zeliha Saraç’ın sunduğu Kafa Kafaya programının katıldı. Alkan canlı yayında emekli olduğu ve aldığı emekli maaşını açıkladı.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Alkan şu anki enflasyona dair yorumlar yaptı. 2 senedir emekli olduğunu ancak çalışmaya devam ettiğini ifade eden Hamdi Alkan aldığı maaşı da açıkladı.

Canlı yayında 13 bin TL emekli maaşı aldığını duyuran Alkan ’13 bin TL iyi para’ deyince ünlü sunucu Zeliha Saraç ‘yetiyor mu? geçinebiliyor muyuz?’ şeklinde konuştu.

Alkan ise bu soruya ‘ne anlamda?’ karşılığını verince Zeliha Saraç kendini tutamadı ve kahkahayı bastı. Alkan sözlerini ‘neye göre?’ diyerek sürdürdü. Saraç ise ‘vallahi o kadar gülüyorum ki’ dedi.

Alkan ise ‘teşekkür ediyorum yine de emekli oldum güzel bir duygu bu’ ifadesini kullandı.
Emekliliğin eskiden daha önemli bir olay olduğunu aktaran Alkan ‘Eskiden bunun bir anlamı vardı. Babalarımız emekli olduğu zaman bunun nümayişi hazırlanırdı. Büyük bir olaydı. Emekliliğin bir hikayesi bir değeri vardı. Hayatın planı ona göre yapılıyordu. Ev alınabiliyordu, araba alınabiliyordu ve düğün yapılabiliyordu’ ifadelerine yer verdi.