Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünlü Oyuncu İrem Sak Monaco’ya Taşınma Kararı Aldı

Ünlü basketbolcu Furkan Korkmaz

Ünlü basketbolcu Furkan Korkmaz ve ünlü oyuncu İrem Sak’ın Monaco’ya taşınacağı gündem oldu.

NBA’deki başarılı performansıyla öne çıkan basketbolcu Furkan Korkmaz, yeni sezonda Monaco’da oynayacak. Sevgilisi ünlü oyuncu İrem Sak da Korkmaz için Monaco’ya taşınma planları yapıyor.

NBA’deki başarılı performansıyla kendine hayran bırakan basketbolcu Furkan Korkmaz’ın önümüzdeki sezon giyeceği forma belli oldu. Önceki sezon Indiana’ya takas edilen 27 yaşındaki Furkan Korkmaz, sürpriz bir kararla Monaco ile 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe Ülker ya da Anadolu Efes ile anlaşacağı konuşulan ünlü basketbolcu, tercihini Avrupa’dan yana kullanarak Monaco’ya transfer oldu.

Basketbolcunun NBA’den Avrupa’ya dönüşü, basketbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Korkmaz’ın Monaco’ya transferi, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinde de yankı uyandırmıştı. Ancak Korkmaz, kariyerine Monaco’da devam etme kararı aldı.

Korkmaz’ın sevgilisi, Sak da iddialara göre Monaco’dan ev bakmaya başladı. Korkmaz’ın Monaco ile anlaşmasından sonra Sak’ın da onu yalnız bırakmayacağı belirtiliyor. İkilinin Monaco’daki yeni hayatları büyük bir merakla bekleniyor.