Ünlü Oyuncu Tuğçe Özbudak’ın Kararı Gündem Oldu

Ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak, oyunculuk ile ilgili aldığı kararla gündeme geldi.

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Adanalı dizisinde canlandırdığı ‘Pınar’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak, estetikle yıllar içinde tanınmaz hale gelmişti.

Geçirdiği değişimle kendinden bahsettiren Özbudak, önceki gün bir AVM’de görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Özbudak, oyunculuğu bıraktığını dile getirdi. Ünlü oyuncu yeni mesleğini de duyurdu.

Adanalı dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle bilinen Özbudak, geçirdiği estetik operasyonlarıyla bambaşka biri haline geldi.

“Dolgu yaptırdıkça dudaklarım sürekli gözüme küçük görünüyor” ifadesini kullanan Özbudak, konuyla ilgili şöyle konuşmuştu:

“İlk dolguyu arkadaşıma özenip dudaklarıma yaptırdım. ‘Pişman mıyım’ diye sorarsanız ben kendimden çok memnunum. Fotoğraflarda kötü görünebilir ama o da efektler yüzünden. O uygulamayı kullanmayı seviyorum.”

Tuğçe Özbudak, ‘2. Sayfa’ programına katılarak yaptırdığı işlemleri şöyle anlatmıştı:

“Hiçbir şey yaptırmasaydım da değişecektim. Yaptırdıklarımı saklamıyorum zaten. Burnumu, dudağımı yaptırdım. Çeneme dolgu yaptırdım. Botoks yaptırdım. Ben bu estetikleri kaç yaşımda yaptırdım. Millet estetik yaptırmaya 15-16 yaşlarında başlıyor, kariyer planı gibi. Önce burunlarını sonra dudaklarını yaptırıyorlar.”

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarla da isminden sık sık söz ettiren Özbudak, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.

Özbudak, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Alışveriş sırasında gazetecilerle karşılaşan başarılı oyuncu, “Oyunculuğu bıraktım, uzun set saatleri ve çalışma koşullarının ağırlığı artık beni yordu, şimdi gayrimenkule yöneldim” dedi.

Exit mobile version