Ünlü Yönetmen Sinan Çetin: Bir Daha Film Çekmeyeceğim

1980’de ilk uzun metrajlı filmini çeken, ‘Çiçek Abbas’ kariyerinde dönüm noktası olan ünlü yönetmen Sinan Çetin, Kuruçeşme’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Sinemaya 1975’te Zeki Ökten’in çektiği ‘Hanzo’ filminde yönetmen yardımcısı olarak başlayan Sinan Çetin, 1980’de ilk uzun metrajlı filmi ‘Bir Günün Hikayesi’ni çekti. Ödüllü filmleri yöneten Çetin, “Neden böyle bir karar aldınız?” sorusuna, “Yoruldum artık” cevabını verdi. […]

1980’de ilk uzun metrajlı filmini çeken, ‘Çiçek Abbas’ kariyerinde dönüm noktası olan ünlü yönetmen Sinan Çetin, Kuruçeşme’de yürüyüş yaparken görüntülendi.

Sinemaya 1975’te Zeki Ökten’in çektiği ‘Hanzo’ filminde yönetmen yardımcısı olarak başlayan Sinan Çetin, 1980’de ilk uzun metrajlı filmi ‘Bir Günün Hikayesi’ni çekti.

Ödüllü filmleri yöneten Çetin, “Neden böyle bir karar aldınız?” sorusuna, “Yoruldum artık” cevabını verdi. Önceki haftalarda verdiği bir röportajda oğlu Rafael Cemo ile görüşmediğini ifade ettiği hatırlatılan Çetin, “Yanlış anlaşılma oldu orada”dedi.

Çetin, oğlu Rafael Cemo ve oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in magazin gündeminden düşmeyen ilişkisi hakkında ise “Mutluluklar diliyorum” yorumunu yaptı.

Exit mobile version