Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vakıfbank 2000 TL İndirim Yapıyor! Kampanya Bu Hafta Başladı

Vakıfbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile 2000 TL’ye varan indirim sunulan fırsatın detayları belli oldu. 

Vakıfbank’ın resmi internet sitesi

Yeni eğitim öğretim dönemine çok az bir süre kala bankaların güncel kampanyaları merak edilirken, bankalar da resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu kapsamda, 19 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde 2000 TL’ye varan indirim elde edilebilirken, kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Vakıfbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile açıklama yapıldı. 

Vakıfbank Özel Okul Kampanyası

Vakıfbank’ın ağustos ayının ortalarında başlattığı ve ekim ayının son gününe kadar devam ettireceği fırsat çerçevesinde özel okul ücretlerini Vinov kampüste veliye tanımlanan kartla verilmesi gerekiyor. Böylece, Vakıfbank bireysel kredi kartı müşterilerine özel 2000 TL’ye varan indirim sunulacak. Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan açıklamaya göre 100.000 TL ile 199.999 TL arasında tutarın oluşturulan Vinov ödemelerinde 1000 TL, 200.000 TL ve üzeri oluşturulan Vinov ödemelerinde ise 2000 TL kredi kartı ekstre indirimi verilecek. Kampanyada söz konusu olan ödüllendirme okul kayıt ücretine indirim olarak yansıtılmazken, Vinov kampüs sisteminden yapılan ödemelere özel kredi kartına eklenecek. Fırsat müşteri bazında geçerli olurken, kampanyadan yararlanabilmek için Vakıfbank Mobil’de yer alan cepte kazan üzerinden hemen katıl butonuna tıklanması gerekiyor. 

Vakıfbank Güncel Kampanyalar Ağustos 2024

31 Ekim tarihine kadar devam edecek olan Vinov kampüs kampanyası ile ilgili Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, Vakıfbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de ağustos ayının son günlerine doğru ilerlerken farklı sektörlerde yapılacak alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve Worldpuanları merak ediyorlar. Vakıfbank geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Ağustos ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanyalara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Vakıfbank’ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.