Wanda Nara Mauro Icardi Boşanıyor

Galatasaray’a transfer olduktan sonra Türkiye’nin de gündeminde yer almaya başlayan Wanda Nara Mauro Icardi çiftinin arası yeniden bozuldu. Ancak bu sefer gündeme gelen iddialara göre Wanda Nara bu kez kararlı ve ayrılacak. Öyle ki Wanda Nara Mauro Icardi’yi takipten dahi çıktı. Wanda Nara Mauro Icardi’yi Takipten Çıkardı Wanda Nara’nın olaylı klip çekimleri, OnlyFans paylaşımları ve […]

Wanda Nara Mauro Icardi Boşanıyor

Galatasaray’a transfer olduktan sonra Türkiye’nin de gündeminde yer almaya başlayan Wanda Nara Mauro Icardi çiftinin arası yeniden bozuldu. Ancak bu sefer gündeme gelen iddialara göre Wanda Nara bu kez kararlı ve ayrılacak. Öyle ki Wanda Nara Mauro Icardi’yi takipten dahi çıktı.

Wanda Nara Mauro Icardi’yi Takipten Çıkardı

Wanda Nara’nın olaylı klip çekimleri, OnlyFans paylaşımları ve L’Gante ile olan yakınlığı dış basında farklı iddialar ile gündeme gelmişti. Son olarak Wanda Nara’nın takipten de çıkması iddiaların büyük bir kısmının doğru olduğu şeklinde bir algı yarattı. Sosyal medya hesaplarından sürekli Mauro Icardi ile paylaşımlar yaparak konuşulan Wanda Nara’nın son hamlesi ile birlikte ikili arasındaki tüm bağın koptuğu şeklinde gündeme geldi. Müstehcen pozları paylaşarak dikkat çeken Wanda Nara’nın yaptığı son hamle sonrasında Galatasaraylı taraftarlar da duruma dahil oldu.

Wanda Nara Mauro Icardi Boşanıyor

İddiaları Doğruladı

Fransa basınında yer alan haberlerde Wanda Nara ile özel görüşmelerin yapıldığı ve boşanma iddialarının doğrulandığı ifade edildi. Bu açıklamalar sonrasında gözler Wanda Nara Mauro Icardi’ye çevrilse de ikili isim Türkiye basınına demeç vermediği gibi sosyal medyadan da açıklama yapmadı. İddialara göre boşanma sürecinde tüm mülkleri ve malvarlığı isteyen Wanda Nara’nın çekişmeli bir şekilde boşanma yoluna gideceği öne sürüldü.

Exit mobile version