Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Will Smith’ten Dikkat Çeken Sugar Bandits Filmi Kararı

Ünlü oyuncu Will Smith’in yeni aksiyon filmi Sugar Bandits’teki rolünü bıraktığı bildirildi.

Ünlü oyuncu Will Smith'in

Yönetmen Stefano Sollima’nın filmi, Boston’daki uyuşturucu ticaretini yok etmek için kanunsuz bir ekibe katılan eski bir Özel Kuvvetler askerine odaklanıyor.

Deadline’ın haberine göre Smith, program çakışmaları nedeniyle başrol oyuncusu olarak projeden ayrılıyor, ancak yapım şirketi aracılığıyla yapımcı olarak projede yer almaya devam edecek.

Sugar Bandits’in çekimlerine önümüzdeki birkaç ay içinde Montreal’de başlanması planlanıyordu ancak Smith’in hala başrolde olup olmayacağı konusundaki belirsizlik nedeniyle planlar askıda kalmıştı.

Filmin geleceğine ilişkin belirsizlik sürse de, gelecek yıl çekimlere başlamak amacıyla rolün yeniden canlandırılmasının planlandığı bildiriliyor.

Smith son olarak Bad Boys filminde rol almıştı: Haziran ayında vizyona girdikten sonra gişede büyük başarı kazanan ve dünya çapında 400 milyon doların üzerinde hasılat elde eden Ride or Die filminde rol almıştı.

Oscar ödüllü oyuncu bu yılın başlarında Entertainment Weekly’ye verdiği demeçte potansiyel bir devam filmi hakkında konuşmuştu:

“Bu genç oyuncuların daha fazla dublör kullanması gerekecek, bu kesin. Bu öyle bir dünya ve öyle karakterler ki, onlarla birlikte olmak büyük bir keyif.

Mike ve Marcus ile bir sinema salonunda olmak evimdeymişim gibi hissettiriyor. Dolayısıyla, bir nedeni olduğu sürece – sırf insanlar gidecek diye devam filmi çekenlerden olmak istemedim.”

“Söyleyecek bir şey varsa” ve karakterler ‘ilginç, izlemesi eğlenceli ve hatta belki biraz yararlı olacak’ şekilde geliştirilmişse devam filmleri yapmayı sevdiğini itiraf etti.

Bu arada Smith’in kısa süre önce bilimkurgu gerilim filmi Resistor’da başrol oynayacağı doğrulandı ve bu filmde bir kez daha stüdyo Sony ile birlikte çalışacak.