Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xbox Game Pass’e %47 Zam! Cep Yakacak

Oyun fiyatlarının artmasının ardından

Oyun fiyatlarının artmasının ardından Xbox Game Pass gibi servislere yönelen oyuncular için üzücü bir gelişme yaşandı. Microsoft popüler oyun servisi Xbox Game Pass için yeni zamlar yaptı. Abonelik paketlerinde de değişikliğe giden şirket, Xbox Game Pass için yepyeni bir dönem başlattı. Bir paket kaldırıldı ve yeni bir paket sisteme eklendi. Ayrıca konsol desteği de sona erdi. Artık sadece mevcut konsol paketi olan kullanıcılara destek verilecek. Yeni Xbox Game Pass aboneliklerine izin verilmeyecek.

Xbox Game Pass Standart Paket Geldi

Konsollar için hazırlanan paket iptal edildi. Bu paketin yerine ise Xbox Game Pass Standart adında yeni bir paket getirildi. Konsolda yüzlerce oyuna erişim, konsolda multiplayer özelliklere erişim, üyelere özel indirimler gibi yeni özelliklere sahip olan pakette yeni oyunlar dahil değil. Yeni paketin fiyatı ise 14,99 dolar.

Xbox Game Pass
Xbox Game Pass

Xbox Game Pass Zamlandı

Paket değişikliğinden ziyade Xbox Game Pass için getirilen zamlar gündem oldu.  Zamdan sonra Xbox Game Pass fiyatları şöyle değişti;

Paket Eski Fiyat Yeni Fiyat
Xbox Game Pass PC 159 TL 209 TL
Xbox Game Pass Ultimate 209 TL 309 TL
Xbox Game Pass Core (1 aylık) 159 TL 175 TL
Xbox Game Pass Core (3 aylık) 399 TL 439 TL

Microsoft yeni duyurduğu fiyatları bugünden itibaren uygulamaya başladı. Aboneliği bulunanlar ise 12 Eylül itibariyle zamlı fiyatlar üzerinden hizmet alabilecek.