Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi MIX Fold 4 Ön Sipariş Dönemi Başladı

Xiaomi’nin yeni modeli Xiaomi

Xiaomi’nin yeni modeli Xiaomi MIX Fold 4  için kör ön sipariş dönemi açıldı. Son dönemlerde moda olmaya başlaya bu akım, kullanıcıların fiyatı dahi belli olmayan model için sipariş vermesini sağlıyor. Kullanıcılar cihazın fiyatını bilmediği gibi özelliklerini de bilmiyor.

Xiaomi MIX Fold 4 Lansmanı Yapılacak

Katlanabilir telefon pazarına yepyeni bir akım getirmesi beklenen yeni model için henüz lansman yapılmadı. Şirketin lansman hazırlıklarını sürdürdüğü yeni model için bugün sürpriz bir gelişme yaşandı. Çin’de ön siparişler başlandığı belirtilirken ön sipariş veren kullanıcılar hem yeni çıkacak modeli ilk alan kişiler olacak hem de markanın diğer ürünlerinde ve fiyatlarında çeşitli avantajlar elde edebilecek. Xiaomi’ye yakınlık duyan ve yeni teknolojiyi deneyimlemek isteyenlerin yeni sipariş dönemine ilgi göstermesi bekleniyor.

Xiaomi MIX Fold 4
Xiaomi MIX Fold 4

Şirketin Samsung Galaxy Unpacked etkinliği sonrasında özel bir tanıtıma imza atması bekleniyor. Şu anda ön siparişler için temsili bir ücret de belirlenmiş durumda. 100 Yuan  ödeyerek ön sipariş verebilecek kullanıcılar, resmi tanıtım sonrasında iptal etme hakkına da sahip. Bu bakımdan kullanıcılar için ön sipariş vermek herhangi bir mağduriyet yaratmayacak.  Özelliklerin beğenilmemesi ya da fiyatın yüksek bulunması gibi durumlarda sipariş iptal edilerek 100 Yuan ücret alınabilecek