Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalı Çapkını Finali Sonrası Buçe Buse Kahraman Kafaları Karıştırdı

Ekranların fenomen dizisi Yalı

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını final bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlanan final fragmanı ile araya gireceği duyurulan dizide sürpriz bir gelişme yaşandı. Buçe Buse Kahraman dizi hakkında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Bu yanıtlar sonrasında ise diziden ayrılacağı iddiaları gündeme geldi.

Yalı Çapkını 2. Sezon Finalini Yapacak

Sevilen dizinin reytingleri yüksek. Yüksek reytingler nedeniyle dizi yayın hayatına devam edecek. 2. sezon finalinin yapılmasının ardından gelecek sezonda da yeni bölümler yayınlanacak. Ancak dizi setinden gelen iddialar pek çok değişiklik yaşanacağını ortaya koydu. Değişikliklerden birisi de Buçe Buse Kahraman olacak. Diziden ilk ayrılan isim Emre Altuğ olmuştu. Orhan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Emre Altuğ, diziden sürpriz bir karar ile ayrılmıştı. Orhan karakterinin dizideki hikayesi ise ölüm ile noktalanmıştı. Şimdi ise Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman için benzer iddialar konuşuluyor.

Elle Style Ödül Töreni’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Diziden ayrılık iddialarına net bir cevap vermeyen ünlü oyuncu, gelecekte projelerde yeniden aynı isimlerle çalışabileceğini söyledi. Bu sözler diziden ayrıldığının kanıtı olarak kabul edildi. Sosyal medyada da kendisine bu konuda yoğun sorular yöneltiliyor. Ancak oyuncu bu konuda hiçbir açıklama yapmadı. Bu açıklamaları ise ayrılık açıklaması olarak kabul edildi.

Yalı Çapkını Final Bölümü Cuma Günü Ekranlarda

Yalı Çapkını final bölümü her hafta olduğu gibi bu hafta da cuma günü yayınlanacak. Final bölümü ile dizi araya girecek. Final bölümünde yaşanacaklar ise şöyle;

Dedesi Halis Ağa’nın kendisine çok kızması sonucu Ferit zorlu bir döneme girer. Dedesinin kararı nettir. Onu Gaziantep’te bir kızla evlendirecektir. Bu karar Ferit’in hoşuna gitmez. Ancak dedesine karşı gelemez ve bu karara karşı bir şey yapamaz. Halis Ağa İfakat’a uygun bir gelin bulması için görev verir. Ardından Gaziantep’in önde gelen ailelerinden Korhan Ailesi’nin kızı Suna uygun görülür. Aile, Suna’yı Ferit’e istemek için hazırlıklar yapar. Ancak beklenmeyen olaylar yaşanacaktır.