Yapı Kredi 40.000 TL PROMOSYON Ödeyecek! Ağustos Ayında Müjde Geldi

Bankaların çalışanlara sağlayacağı maaş promosyonlarına dair yeni açıklamalar gelmeye devam ederken, güncel tutarlar da merak ediliyor. 

Emekli promosyonun 18.000 TL seviyesine kadar ulaştığı ağustos ayında çalışanların maaş promosyonları da gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler görüşmelere hız kesmeden devam ederken, ilçe milli eğitim müdürlükleri de ağustos ayında promosyon anlaşmalarının detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu kapsamda Mihalıççık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de promosyon anlaşması ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 

40.000 TL Promosyon Verilecek

Kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler ağustos ayının son günlerine doğru promosyon ödemelerine dair yeni açıklamalarda bulunurken, güncel gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, Mihalıççık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası arasında banka promosyon protokolü imzalandı. Söz konusu promosyon anlaşması çerçevesinde çalışanların hesaplarına 40.000 TL aktarılacak. Promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin yapılan açıklamada:

‘’Müdürlüğümüz ile Yapı Kredi Bankası arasında yapılan banka promosyon protokolü gereği personelimiz için 40.000 TL maaş banka promosyon anlaşması yapılmıştır. Personelimize hayırlı olsun’’ i̇fadelerine yer verildi. 

Maaş Promosyonu 2024 Ağustos

Mihalıççık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 40.000 TL promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu durumda, ağustos ayının son günlerinde de maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak. Çalışanların maaş promosyonlarının yanı sıra emekli promosyonları da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Ağustos ayında promosyonlar 18.000 TL seviyesine kadarlaşırken, önümüzdeki süreçlerde promosyonlarda artışa gidilmesi ve promosyonların 20.000 TL civarına yükselmesi durumunda da bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular ile bilgi verilecek.

Exit mobile version