Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeytin Ağacı 2. Sezon Ne Zaman Netflix’e Gelecek?

Netflix’te ilk sezonuyla yer

Netflix’te ilk sezonuyla yer alan Zeytin Ağacı büyük beğeni kazandı. İlk sezonun tutması sonrasında Zeytin Ağacı 2. sezon çekimleri de tamamlandı. Yapılan duyuruda Zeytin Ağacı 2. sezon ne zaman Netflix’e gelir yanıtı gelirken dizi izleyenler için geri sayım da başlatılmış oldu.

Zeytin Ağacı 2. Sezon Kutlaması Yapıldı

Dizinin ikinci sezon kutlaması özel bir gecede yapıldı.  Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu, Aytaç Şaşmaz, Umut Kurt ve Füsun Demirel, dizi yapımcısı Onur Güvenatam, dizi senaristi Nuran Evren Şit ve dizi yönetmenleri Burcu Alptekin ve Erdem Tepegöz’ün katıldığı kutlamalarda ekip bir araya geldi. Sadece Türkiye’de değil dünya genelinde ilgi gördüğü açıklanan dizinin 2. sezon yayın tarihine saatler kaldı.

Zeytin Ağacı 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Zeytin Ağacı 2. Sezonu 11 Temmuz’da yayınlanacak. Netflix’te yer alacak dizi, yine 3 arkadaşın yaşadığı olayları ekranlara aktaracak. Tüm dünyada 11 Temmuz itibariyle yayınlanacak Zeytin Ağacı’nın 2. sezonunda ise Ayvalık daha fazla ön plana çıkarılacak.

Zeytin Ağacı 2. Sezon Ne Zaman Netflix’e Gelecek?
Zeytin Ağacı 2. Sezon Ne Zaman Netflix’e Gelecek?

Zeytin Ağacı 2. Sezon Konusu

Ada’nın Ayvalık’ta yeni bir hayata başlamak istemesiyle birlikte bilim dünyasıyla birlikte ailesinin geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır. Leyla ise yeni iş heyecanı yaşar. Sevgi ise herkesten gizlediği sır ile büyük bir yükün altına girmiştir.

Zeytin Ağacı 2. Sezonu Nerede Çekildi?

İlk sezonda İstanbul ve Ayvalık arasında mekik dokuyan ekip, 2. sezon çekimlerini Ayvalık ve ege köylerinde tamamladı.