Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ziraat Bankası Okul Alışverişinde 1500 TL İADE Ediyor! 

Ziraat Bankası okula dönüş alışverişleri çerçevesinde sunulacak olan 1500 TL bankkart lira ile ilgili bilgi verdi. 

Ziraat Bankası okula dönüş

Ağustos ayının son gününde yeni eğitim öğretim dönemi ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, eylül ayında okulların açılacak olması nedeniyle öğrenciler ve veliler de kırtasiye harcamaları yapmaya başladılar. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde kırtasiye alışverişleri çerçevesinde sunulacak olan indirimler ve fırsatlar merak konusu olurken, Ziraat Bankası da 29 Ağustos tarihinde başlayan ve 15 Ekim tarihine kadar devam edecek kampanya çerçevesinde okula dönüş alışverişlerinde toplam 1500 TL bankkart lira verileceğini açıkladı. Kampanyanın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile okula dönüş alışverişi fırsatının ayrıntılarına ilişkin bilgi verdi. 

Ziraat Bankası Okul Alışverişi Kampanyası

Ziraat Bankası’nın 29 Ağustos tarihinde hayata geçirdiği ve 15 Ekim tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde bankkart ile bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektöründe yer alan üye iş yerlerinde bankkart POS’undan tek seferde yapılacak 2500 TL ile 4999 TL arasındaki alışverişlerde 2500 TL bank kart lira, 5000 TL ile 9999 TL arasındaki alışverişlerde 500 TL bankkart lira, 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde 7500 TL bankkart lira olmak üzere toplamda 1500 TL bankkart lira verilecek. Söz konusu kampanya devam ederken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre fırsata bankkart mobilden veya bankkart.com.tr‘den katılım sağlanabilecek. Fırsattan yararlanabilmek için de alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. 

Ziraat Bankası Ağustos 2024 Kampanyaları

Ziraat Bankası’nın ağustos ayının son günlerinde başlattığı ve ekim ayının ortalarına kadar devam edeceğini belirttiği okula dönüş alışverişleri kampanyası çerçevesinde 1500 TL bankkart lira sağlarken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de ağustos ayının son gününde güncel fırsatlar ile ilgili ilgili araştırmalar yapıyorlar. Ziraat Bankası belirli tarihler arasında geçerli olan fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunduğu için eylül ayının ilk gününde de kampanyalar ile ilgili açıklamalar yapılması bekleniyor. Bu durumda, eylül ayının ilk gününde başlayacak ve son gününe kadar devam edecek olan fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.