Zuhal Topal Mayolu Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı

TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programı ile ekranlara gelen Zuhal Topal, yoğun geçen sezon sonrasında final yaptı. Programın final yapmasının ardından tatile çıkan Zuhal Topal’ın tatil adresi ise Las Vegas oldu. Yurt dışında tatil yapan ünlü isim, ailesi ile birlikte çıktığı tatilden mayolu fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıldı. Büyük ilgi gören pozlarda Zuhal Topal’a övgü dolu mesajlar gönderildi. Korhan […]

Yemekteyiz programının final yapmasının ardından tatile çıkan Zuhal Topal mayolu fotoğraflını paylaştı. İşte o fotoğraflar..

TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programı ile ekranlara gelen Zuhal Topal, yoğun geçen sezon sonrasında final yaptı. Programın final yapmasının ardından tatile çıkan Zuhal Topal’ın tatil adresi ise Las Vegas oldu. Yurt dışında tatil yapan ünlü isim, ailesi ile birlikte çıktığı tatilden mayolu fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıldı. Büyük ilgi gören pozlarda Zuhal Topal’a övgü dolu mesajlar gönderildi.

Korhan Saygıner ve Kızıyla Yurt Dışı Tatili

Eşi Korhan Saygıner ve kızı Lina ile tatile çıkan ünlü isim, tatilden bol bol fotoğraf paylaştı. Bu fotoğraflar arasında en çok ilgi gören ise mayolu pozu oldu. Havuzda siyah mayosuyla fotoğraf çektiren ünlü sanatçı, fiziği ve fit hali ile büyük ilgi gördü.

Fiziği ile hayranlarından tam not alan Zuhal Topal, beğeni yağmuruna tutuldu.  İşte Zuhal Topal mayolu pozu;

Zuhal Topal mayolu fotoğraflını paylaştı
Exit mobile version